Sputnik B na domácím ledě se Strnados prohrál a tak si chtěl v dnešní odvetě opravit bilanci s týmem, který je v tabulce o 5 příček a o 8 bodů níž. Taktika před zápasem byla zaměřena zejména na dobrou defenzívu a to se výjimečně promítlo i do předvedené hry. Tento fakt „Kvitovali“ s nadšením všichni trenéři Sputniku.

V zápase, který byl hrán férově z obou stran vynikl zejména brankář Tomáš Sláma a třetí útok Sputniku, který zrežíroval 5 ze 6ti gólů a nadělil tak po třetinách 0:2, 0:2, 0:2 kanára soupeři z ptačí říše.

Statistika třetího útoku: Novotný: 3+1, Ševců 1+2, Štorek 1+1. Absolutní kontrolu nad vstřelenými góly jim narušil jen Káhinek, který vsítil gól číslo 5, když asistoval Jožka Sakson. Poslední asistenci zajistil dnes vynikající XMAN – Milan Pešl #66.

Výsledek je pro Strnados trošku krutý a za hlavního viníka by se dal s čistým svědomím označit gólman Tomáš Sláma. Po takovém výkonu mu asi nikdo neuvěří, že je ryzí amatér, který začal chytat hobby soutěž teprve před několika lety…

…dobrou noc.